q Boden Biblioteken. – Biblioteken.
Meny Stäng

Boden Biblioteken.

Bibliotek.
Screenshot

Sponsrad.
Screenshot of https://amzn.to/3xeYRhg Det här inlägget innehåller affiliate-länkar. Det betyder att jag kan tjäna en provision om du väljer att registrera dig för ett program eller göra ett köp med min länk. Det är okej – jag älskar alla dessa företag ändå.

Boden Biblioteken är en viktig del av Bodens kulturliv och erbjuder en mängd olika tjänster och aktiviteter för invånarna i staden. Biblioteken består av tre olika enheter: Stadsbiblioteket, Sävast bibliotek och Rusksele bibliotek.

Stadsbiblioteket är beläget mitt i centrala Boden och är det största biblioteket i kommunen. Här finns ett brett utbud av böcker, tidningar, tidskrifter, filmer och musik att låna. Biblioteket har även ett stort utbud av digitala resurser, som e-böcker, e-tidningar och e-ljudböcker, som kan lånas via deras hemsida.

Förutom att erbjuda material att låna har Stadsbiblioteket också en rad andra aktiviteter. Det arrangeras regelbundet författarbesök, bokcirklar och föreläsningar. För barnen finns det sagostunder och pysselaktiviteter. Biblioteket fungerar även som en mötesplats där människor kan träffas för att läsa, studera eller bara umgås.

Sävast bibliotek är beläget i Sävast centrum och är en filial till Stadsbiblioteket. Här finns ett mindre utbud av material att låna, men det erbjuds fortfarande samma tjänster som på huvudbiblioteket. Sävast bibliotek fungerar också som en mötesplats för invånarna i Sävast och arrangerar regelbundet olika aktiviteter och evenemang.

Rusksele bibliotek är beläget i Rusksele skola och är en mindre enhet som främst riktar sig till skolans elever och personal. Här finns ett utbud av böcker och andra material som eleverna kan låna för att läsa i skolan eller ta med sig hem.

Boden Biblioteken är en viktig resurs för invånarna i Boden. De erbjuder inte bara tillgång till kunskap och underhållning genom sitt breda utbud av material, utan fungerar också som en mötesplats där människor kan träffas och utbyta erfarenheter. Biblioteken spelar en viktig roll i att främja läsning, lärande och kultur i Boden.